website ontwikkelen

Het (mobiele) internet groeit hard. Wekelijks gebruiken in Nederland 1.400.000 mensen het mobiele internet. 55 procent van de bevolking leest nu al haar mail uit op de mobiele telefoon. Tijd dus om ook na te gaan denken over uw eigen mobiele website en strategie.

Het mobiele internet bevindt zich voor velen in de fase waar het traditionele internet zich ongeveer 10 jaar geleden bevond. Namelijk: 'je moet in ieder geval een website hebben om gevonden te worden of om aanwezig te zijn'. BlueBear kan u helpen bij het ontwikkelen van een goede mobiele website.

BlueBear is een professioneel internetbureau en ontwikkelt alle online producties volledig zelf:

  • websites
  • mobiele websites 
  • Android Apps 
  • Iphone 
  • web apps 
  • et cetera.

Wij werken op academisch niveau. Dit geldt voor al onze producten: van design tot technische realisatie, van advies tot de ontwikkeling van een online strategie.

We zijn een one-stop-shopping internetbedrijf en kunnen alles in huis voor u realiseren. U hoeft geen aanvullende diensten in te kopen. Wij staan bekend om onze zeer actieve ondersteuning. De voortgang en ontwikkeling van alle producten wordt continue gemonitored en getoetst aan de gestelde doelstellingen.

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.

Ter ondersteuning van alle mogelijke internetdiensten bieden wij een eigen software pakket, genaamd TIC4. TIC4 beschikt over een gevarieerd pakket aan modules en kan iedere mogelijke technische wens vervullen.

websites enschede
website hengelo
webdesign hengelo
websites hengelo