Web-based automatiseringsoplossingen op het platform van BlueBear: cases

Ons eigen BlueBear platform, "Software as a Service" of "SaaS", biedt de mogelijkheid een grote diversiteit aan web-based automatiseringsoplossingen te ontwikkelen voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Denk hierbij aan:

  • CRM-software voor de klantrelatiebeheer 
  • ERP-oplossingen, programma’s ter ondersteuning van bedrijfsprocessen 
  • Specifieke complexe bedrijfsprocessen die een maatoplossing vergen.

Met ons platform als basis ontwikkelen wij zowel front-end (apps, webapps, responsive websites, responsive webshops) als back-end oplossingen of combinaties hiervan. Welke online oplossing u ook vraagt, wij bieden betaalbare opties.

Wij vertalen bedrijfsprocessen in online oplossingen. Deze oplossingen ontwikkelen wij op ons eigen platform met zeer veel mogelijkheden. Hierdoor bieden wij u snel, betaalbaar en resultaatgerichte oplossingen. Dit doen wij voor kleine en grote organisaties.

Cases
Unilever, Valspar, Eneco, SIF, Erasmus MC. Een greep uit onze portfolio waarvoor wij automatiseringprogramma’s, apps en software ontwikkelen. Valspar, een coating en verf multinational, zocht een oplossing voor diverse risicovolle en tijdrovende bedrijfsprocessen. Samen met hen ontwikkelen wij nu web-based maatwerk software die wereldwijd in hun vestigingen gebruikt wordt. Hetzelfde ontwikkelen we voor Unilever. Wij ontwikkelen voor en met hen web-based maatwerksoftware ter ondersteuning van risicovolle en tijdrovende bedrijfsprocessen zoals het Permit To Work systeem. Onze software wordt door Unilever vestigingen wereldwijd gebruikt.

Bent u op zoek naar een voor u op maat ontwikkelde online oplossing die uw bedrijfsprocessen gebruiksvriendelijk ondersteunt, die uw medewerkers ontlast van onnodige taken? Neem dan contact op met ons.