Web-based automatiseringsoplossingen op het platform van BlueBear: cases

Ons eigen BlueBear platform, "Software as a Service" of "SaaS", biedt de mogelijkheid een grote diversiteit aan web-based automatiseringsoplossingen te ontwikkelen voor een grote verscheidenheid aan klanten.

Denk hierbij aan:

  • CRM-software voor de klantrelatiebeheer 
  • ERP-oplossingen, programma’s ter ondersteuning van bedrijfsprocessen 
  • Specifieke complexe bedrijfsprocessen die een maatoplossing vergen.

Met ons platform als basis ontwikkelen wij zowel front-end (apps, webapps) als back-end oplossingen of combinaties hiervan. Welke online oplossing u ook vraagt, wij bieden betaalbare opties.

Wij vertalen bedrijfsprocessen in online oplossingen. Deze oplossingen ontwikkelen wij op ons eigen platform met zeer veel mogelijkheden. Hierdoor bieden wij u snel, betaalbaar en resultaatgerichte oplossingen. Dit doen wij voor kleine en grotere organisaties.

Klanten
Unilever, Valspar, Eneco, SIF, Erasmus MC. Een greep uit onze portfolio waarvoor wij automatiseringsoplossingen, web-based, bieden. Valspar, een coating en verf multinational, zocht een oplossing voor diverse tijdrovende bedrijfsprocessen. Samen met hen ontwikkelen wij web-based maatwerk software die wereldwijd in hun vestigingen gebruikt wordt. Andere klanten bieden wij een web-based oplossing in de vorm van WPS (work permit system), ter ondersteuning van risicovolle en tijdrovende bedrijfsprocessen. Onze software wordt inmiddels in binnen- en buiteland door organisaties in verschillende branches gebruikt.

Bent u op zoek naar een voor u op maat ontwikkelde online oplossing die uw bedrijfsprocessen gebruiksvriendelijk ondersteunt, die uw medewerkers ontlast van onnodige taken? Neem dan contact op met ons.